Generelt

Svømmehallen

Bassinet i idrætscentrets svømmehal er på 25 x 16 2/3 m. Der er otte baner, og bassinet har hæve- sænkebund i den ene ende af bassinet, hvilket betyder, at vi kan regulere vandstanden fra 0,90 m til 1,80 m. Ved offentlig morgensvømning er vanddybden 1,30 m i den lave ende. Ved offentlig eftermiddagssvømning,  lørdag og søndag er vanddybden 0,90 m i den lave ende.

Familiesvømning

Er dit barn en vandhund? Hver søndag kan forældre med børn muntre og boltre sig under trygge forhold. Stemningen er hyggelig, så tag dit barn ved hånden og kom og leg med.

I skoleferierne har Hvidovre kommunes skolebørn gratis adgang fra kl. 09.00 - 14.00 ved forevisning af sygesikring og det store badedyr er i vandet.

Vandaerobic

Vandaerobic er sjov og en effektiv form for motion, der kan dyrkes af alle. Udover at være en effektiv motionsform, er den også skånsom for led og knogler, hvilket minimerer risikoen for skader.

Et par gange om ugen tilbyder Frihedens Idrætscenter undervisning i vandaerobic. Du kan tilmelde dig ved at kontakte Frihedens Idrætscenter på tlf. 3678 7977. Klik her for mere information Vandaerobic

Børnefødselsdag

I Frihedens Idrætscenter har du mulighed for at holde børnefødselsdag.

Du kan bestille arrangementet hos Restaurant Halvleg på tlf. 3678 7951. Du kan læse mere om restauranten i Frihedens Idrætscenter på Restaurant Halvlegs hjemmeside: www.restauranthalvleg.dk